sierhekwerk goud

voor al uw hekwerk en tuinornamenten

sierhekwerk groen
sierhekwerk met zilver

sierhekwerkHW Hekwerk en Trading levert  sierhekwerk  in alle soorten en maten. In onze werkplaats kunt u zien dat het maken van goed sierhekwerk en hekwerk nog altijd vak- en handwerk is. U bent bij ons aan het goede adres voor ouderwets ambachtelijk maatwerk van kwaliteit.

gesmeedGesmeed hekwerk is sierhekwerk van hoge kwaliteit dat perfect is voor monumentale gebouwen. Gesmeed hekwerk onderscheidt zich van andere hekwerken door het volledig ontbreken van lasnaden. Het ijzer is hierbij aan elkaar geklonken.

toegangspoortHW Hekwerk en Trading levert toegangspoorten op maat voor huizen en bedrijven. Met de mogelijkheid tot volledig geautomatiseerde toegangspoorten. Met een enkele klik opent de poort zich als u komt aanrijden.

Mogelijkheden

HW Hekwerk en Trading produceert maatwerk sierhekwerk voor elke vraag en prijs. Elke gewenste stijl is mogelijk. Wanneer nodig kunnen er geautomatiseerde poorten worden geplaatst om het sierhekwerk van een veiligheidsfunctie te voorzien. Wilt u kijken wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Of kom een keer kijken in onze werkplaats en aanschouw de ambacht in levende lijve. HW Hekwerk en Trading staat voor kwaliteit en ambacht.

Extra sfeer met Maatwerk

Onze sierhekwerken kunnen worden gemaakt op basis van talrijke ontwerpen, sferen en materialen. Zo krijgt u die sfeer in uw tuin die u wenst te creëren. Wilt u een uniek sierhekwerk dat u nergens anders tegenkomt? HW Hekwerk en Trading kan als de specialist van het Noorden een ontwerp op maat naar uw behoefte maken. Neem gerust contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Schappelijke prijzen

Wij hebben een groot assortiment sierhekwerken tegen scherpe prijzen. U heeft keuze uit verschillende afmetingen,kleuren en hekpunten. Daarnaast zijn onze producten standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

HW offerte

Copyright © HW Hekwerk en Trading